Skruvar den som Beckham…NOT!

Det blev lite fotboll faktiskt. Kastade in barn och Andy i bilen direkt när han kom hem från jobbet. Själv sprang jag till fotbollsplanen, en liten runda på 3 km, vilket innebar att jag var trött redan innan vi börjat spela. Hehehe, bollkontroll som en påse nötter och trötta ben. Skruvade den inte som Beckham direkt… Elvira och Milo chillade mest på en filt och tittade på oss dårar som jagade boll.

Nu har äntligen alla knoddarna somnat och ett tillfälligt lugn lägger sig över Åsby. Snabbt övergående antagligen, lillgrodan brukar kunna grymta lite runt tolvsnåret…

Imorgon är det fredag och E:na ska till sin pappa över helgen. Andy ska göra Riva osäkert och själv ska jag och Mille slappa hemma, äta något gott och bara njuta av tystnaden. Milo är inte jättebra på att vara tyst så jag gissar att själva njutandet inte startar förrän han somnar. Det är ju vägning imorgon också, fast jag har ju lovat att ni ska slippa höra om det imorgon. Jag är ju i mål och nu är det bara fokus på att hålla vikten rimligt. Allt mellan 65-67 kg är OK. Hellre 65 än 67 såklart men +/- 2 kg är smärtgränsen.

20120705-223359.jpg

20120705-223409.jpg