Jag har kört fast!

Ni vet ju att jag varit lite uttråkad i veckan. Igår var jag så till den milda grad booored att jag fick för mig att fixa lite med bloggen. Fixa som att ordna webhotell, regga domännamnet www.kaosredan.se och börja lite på ny kula med eget domännamn blablabla… Hade läst lite på nätet innan och det verkade BUSENKELT att ordna hotell, ladda om och så småningom flytta blogginnehållet osv. JO TJENA, det var allt annat än enkelt och jag körde fast efter typ 10 minuter. Sen satt jag säkert i två timmar och försökte, försökte och försökte. Men nej.

Idag ringde (!) det från webhotellet (Crystone) och en vänlig själ hälsade mig välkommen och frågade om allt gått bra…Nja, det hade de ju inte riktigt. Hon hjälpte mig en liten bit på traven och sen la vi på. Nu har jag kört fast igen. Fattar ingenting. FTP hit och FTP dit. Crystone, databaser och wordpress.org. Det går inte. Jag måste skaffa hjälp.

Vet du någon som är en fena på sånt här? Någon som kan hjälpa mig mot en skälig ersättning? Hojta till eller maila mig på kaosredan@hotmail.com  Helst skulle jag vilja ha hjälp ”live” alltså inte över telefon. Har en känsla av att det kan bli låååånga samtal annars!

Så här går det när man lämnar en uttråkad bloggnörd hemma ensam för mycket, då får hon en massa dumma idéer”