Julbord, mjukstart och lördagkväll!

Överlevde bilresan och snöstormen och var extremt glad när jag väl var hemma igen… Riktigt eländigt väglag och snön envisas ju med att fortsätta falla i full skala!

Julbordet igår på Skottvång var gott och trevligt men sista åren har jag blivit lite bortskämd med överdådiga julbord i härliga miljöer och tycker nog att Skottvång inte riktigt kan mäta sig med t ex Pilkrog, värdshuset i Mariefred eller Ulfhälls Herrgård. Jag tycker att ett riktigt maffigt julbord ska avnjutas i ”rätt” atmosfär.

Efter middagen igår så var det dags för en show med något slags tropiskt tema. Duktiga absolut men riktigt bra drag blev det inte förrän de körde några ”vanliga” slagdängor som folk (läs Daymakeranställda) kunde sjunga med i. En trevlig kväll med många nya ansikten. Allt som kan hända hände. Som vanligt när Daymaker har någon slags festlighet på gång. Alltid lika kul dock. Nu är det en månad kvar tills jag ska börja jobba igen, det här var en mjukstart! Daymaker verkar satsa hårt på världsherravälde så vi får väl se om jag skickas på en rysk språkkurs när jag börjar… Öst – här kommer vi!!

Nu är det snart dags att skicka lillgrodan i säng och sen inta soffläge. Jag hoppas på en rimligt lugn och harmonisk kväll med snälla barn… Hoppet är ju det sista som överger en!