Årskrönika, januari till mars 2011

2011 i lite text och några bilder!

Januari:

Kick off med jobbet på Hasseludden och fest med stall-tjejerna hemma hos Lotoft. Lotoft själv var gravid och bodde på hotell med sin sambo. Hon lånade dock storsint ut stallet åt ett gäng överåriga partytanter… Hyllor flög, det spilldes, poppades och levdes loppan i största allmänhet. Låt oss säga som så att vi hade kul men Lotoft kommer ICKE att låna ut stallet igen. Med all rätt. Ett sent förlååååt kommer här!

Bild lånad från Bäckens FB

Tyvärr rensade jag lite bland gamla foton i ajfånen för bara några veckor sedan, raderade bland annat en filmsnutt med radarparet C & K som sjöng och dansade till Carola! Attans otur för er – inte för dem! 🙂

Februari:

Några dagar efter den rätt blöta festen i stallet testade jag positivt. Vägrade inse att så kunde vara fallet men övertalades av ovan nämnda Lotoft att kissa på stickan. Kablonk – gravid så det sjöng om det. Total chock. I typ två månader.

Födelsedagar för halva släkten och fortfarande i stilla chock över bebisbesked. Mådde så där lagom bra, trött så ända in i he****e och  helt orkeslös. Tränade så smått innan bebisbesked för att ta mig igenom en stafettvasa, 1,4 mil på skidor. Gick rakt in i hormondimman och ville grina bara av tanken på att stå på ett par skidor.

Mars:

Gud hör bön och vi var tvungna att kapa ett lag i stafettvasan pga av sjukdom hos övriga deltagare. Jag slapp åka utan att avslöja min lilla hemlis och blev istället chaufför och allmän slav åt övriga deltagare. Ett åtagande mycket värre än att åka skidor men just då det enda möjliga alternativet.

Vi gjorde ett NUPP-test som såg bra ut, lite av oron släppte och vi fick några små suddiga bilder på underverket. Avslöjade nyheten för nära och kära!

Jag klippte även av mig håret i en ”trevlig mamma-frisyr”…

Schysst bakgrund! Fotat på toaletten på jobbet när jag skulle visa Andreas och/eller Cissi resultatet…
Kvartal 2 följer inom kort!

Ett svar på ”Årskrönika, januari till mars 2011”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.