En dag till, tack!

Nu har lugnet, tillfälligt, lagt sig i Åsby. Milo sover, Andy tittar på Solsidan och jag knappar lite på datorn. Jag är riktigt trött och det är den där jäkla seriens fel. La mig i sängen igår i vettig tid och tänkte att jag skulle titta på ett avsnitt av SoA innan läggdags. Ett avsnitt blev raskt nästan tre och klockan blev hundra innan jag äntligen släckte. Efter någon timme vaknade Milo och strax därefter rumlade Andy in. När sen Milo vaknade vid sextiden så ville jag dra täcket över huvudet och försöka vänta ut ungen för att se om han somnade om. Icke aktuellt. Så klart. Släpade mig upp och blev inte människa förrän bortåt tiotiden. Ett par koppar kaffe kan ha hjälpt till lite.

Tog med mig Milo och gick en riktigt lång promenad i solen. Lurigt väder, grusiga gångvägar gjorde att man fick riktiga vårkänslor. Ni vet sådär framåt mars när asfalten torkar och allt grus ligger kvar. Lär väl dröja en sisådär 4 månader tills nästa omgång av vårkänslor kommer igen.

IMG_0332 IMG_0339

Hann med en sväng till soptippen med lite skräp och även en tur till Zinnias på eftermiddagen. Det var 40% på en valfri vara och det är ju ett erbjudande man inte kan missa! Blev en liten….ehhh….ljus/krukmojäng och årets första hyacint!

IMG_0394

Jag har bättrat på mina odds hos lillgrodan litegrann den här helgen! Han skriker inte ”dumma dumma mamma” så fort han ser mig längre! Älskade älskade unge. Jag deppar lite för att helgen är över, jag är inte klar med helg känner jag. Bara en dag till. Tack!
IMG_0278

IMG_0393