Valborg, sopor och låååånghelg!

Valborgsmässoafton. Sista dagen i april och bara för att göra ett statement så verkar vädret hålla fast vid just ”aprilväder” – kyligt och det känns som regnet hänger i luften. Men vad gör väl det när man sitter i soffan med filt, dator, godis, chips och läsk. Ingenting. Brasa blir det kanske men bara i öppna spisen, vi skippar traditionellt firande och går all-in på soffhäng istället.

Vad har dagen bjudit på då? Jo, vi startade med ett tandläkarbesök för E2 och det gick strålande bra! Vi går alla i familjen på Carolinakliniken här i stan – kan varmt rekommendera dem! Elvira var lugn, sansad, lyssnade och det gick toppen! Det gick så bra att jag var tvungen att gå och köpa en liten ”tandläkarpresent” åt henne.

Förresten, kommer ni ihåg när jag bad Andy kasta sopor? Jag ställde tre påsar framför ytterdörren och plötsligt var en borta? Jag fattade inte varför? I morse var det dags igen. Jag ställde en soppåse vid dörren och bad honom kasta den när han åkte till jobbet. När jag sen en stund senare skulle åka så var påsen borta. Ha, tänkte jag för mig själv. Den här gången fixade han det. Men. Inte då. Väl utanför dörren så stod den lilla påsen prydligt parkerad där istället. Han har alltså lyft ut soppåsen från dörrmattan och ställde den ute bredvid ytterdörren. Jag. Blir. Galen. HAHAHA, det är helt obegripligt. När jag sen frågade varför så fick jag till svar ”sist jag inte slängde påsarna så blev du ju sur så nu tänkte jag att jag ställer ut den så kan jag kasta den sen alltså nu när jag kom hem från jobbet igen.” Glasklart, eller hur? Särskilt när man typ bor i skogen och har hundra hungriga skator och kråkor runt hörnet…. Men skam den som ger sig. Jag ställer fram den jäkla påsen och en vacker dag så fungerar det! 🙂

Nu ska Mille bäddas ner för kvällen och jag ska snart parkera mig framför Champions League och kvittera ut en evighetslång massage. Win-win. Imorgon blir det hemmafix och framåt kvällskvisten kommer storbarnen. Långhelgen är påbörjad!

 

20140430-202718.jpg