Nedräkning pågår!

Torsdagskvällen har ägnats åt piffande och fixande. Storbarnen har skolavslutning imorgon och båda kom till mig redan ikväll. Elvira ville ha håret lockat och även om pappa grejar mycket saker så fixar han inte just det. Jag gillar att ha lite koll inför den har typen av händelser också så mig passade det perfekt! 😉 Båda ungarna har nu badats, skrubbats och tvättats. Hår har schamponerats och kammats. Jag svettades, med locktången i högsta hugg, i säkert en timme över Elviras jätteman till hår. Nu har hon fantastiska korkskruvslockar, frågan är bara hur många av dem som finns kvar imorgon när hon vaknar. Att göra hela håret på morgonen är liksom ingen tilltalande idé. Då får jag ställa klockan på 05.00….

Elliots skjorta är struken och shortsen framplockade. Han grymtade lite först ”ska jag ha skjorta? Neeeej…” men gav snabbt med sig så jag tror nog han faktiskt gillade den. Elvira har målat naglarna så de ska matcha hennes klänning. Sötstrutar! Jag hoppas på uppehållsväder, så mycket mer vet jag inte om jag vågar ens drömma om men det vore ju härligt om vi åtminstone slapp regnet. Avslutningen sker i domkyrkan här i Strängnäs och det är så fint. Alla klasser sjunger och inte ett öga är torrt. Jag brukar plocka fram telefonen för att distrahera mig själv lite, annars sprutar det LilleSkutt-tårar. Efter avslutningen så blir det fika i Månssons Trädgård om vädret tillåter. Sen tillbaka till jobb för min del och fritids för de stora. På måndag är jag ledig så då får vi väl fira in sommarlovet tillsammans då istället. Sommarlovet är verkligen ruskigt nära nu och jag har knappt fattat ens att det är sommar….

I helgen är det fullt ös. Jag ska lämna och hämta Andy i Eskilstuna imorgon kväll, han ska på sommarfest med sitt jobb (=dricka hejdlösa mängder öl och titta på fotboll). Andys föräldrar kommer imorgon kväll och bor hos oss hela helgen. På lördag ska Andy och MIlo på traktoruppvisning i Etuna och på kvällen ska storbarnen gå på One Direction i Stockholm. På söndag så ska vi på dop i Malmköping. Någon gång under helgen så ska vi väl också försöka klämma in att fira vår 1-åriga bröllopsdag. Som sagt. Fullt ös. Tur vi är lediga på måndag och kan vila upp oss…..

Nu har fotbolls-VM dragit igång och jag misstänker att Andy kommer vara okontaktbar större delen av de närmsta veckorna.

Nu är det läggdags för min del! ZZZZzzzzz, imorgon lär bli en lång och intensiv dag!

20130613-092725.jpg
Juni 2013, Elliot vägrade vara med på kort….

 

20140612-223621-81381110.jpg
20140612-223621-81381446.jpg Juni 2012 – här fastnade bägge på bild!