Hosta, semester och packning!

Jag vaknade i morse och kunde konstatera att natten avlöpt smärtfritt. Inga galna hostattacker eller feberfrossa från ett eller flera barn… Dock hostade E1 fortfarande en del men efter lite dividerande fram och tillbaka så fick ungskrutten gå till skolan fylld med lite hostmedicin och halstabletter. Att tvingas vara hemma med sin mamma en hel dag var tydligen ett öde värre än döden. Aldrig har han tjatat så mycket över att få gå till skolan?! Mycket märkligt, gav dock med mig och skickade dit honom. Jag är ju lite extra nojjig med tanke på resan men eftersom allmäntillståndet var gott så blev det skola. Än så länge har jag inget hört så jag utgår från att det gått (hyfsat) bra!

I övrigt har dagen ägnats åt att slutföra rapporter och se till att mina semesteröverlämningar flyter på!

Ikväll ska det tvättas, torkas och packas! Blir en utmaning att få igen resväskan…. Förhoppningsvis kan vi lämna tjocktröjor, gummistövlar och regnjackorna hemma!

vädercb

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi har ett hårt jobb framför oss… Frukost,  lunch, middagm, läsk, vin, öl, temabufféer, varma och kalla snacks, kulglass OCH kakor. Herregud. Det blir som Sune i Grekland, ”kom igen nu ungar, valuta för pengarna”

mat