Sjukt seg dag….

Möte på morgonen, förvisso kvickt avklarat. Skrev en rapport (min sista någonsin i egenskap av projektledare på Daymaker), lunchmöte och sen ett mastodontmöte hela eftermiddagen mellan kl 13-17. Jag trodde seriöst att jag skulle trilla av stolen framåt tretiden. Svårt att hålla fokus och intresse på strategimöten när man ska sluta inom ett par veckor…. Förvisso vill jag lämna med flaggan i topp men att sitta i fyra timmar och diskutera bla säljmöjligheter och långsiktiga planer hit och dit känns inte direkt supermotiverande. Nåja, jag överlevde och det var också sista gången. Många ”sista gången”-saker idag. Jag är i alla fall sjukt pepp på min nya tjänst! Det ska bli otroligt kul och spännande att få reboota hela hjärnkontoret och börja på ny kula!

Väl hemma så var både jag och Andy lite halvsega och energin var nere på noll. Det blev hämtmat och vi åt pizza hela familjen. Det får också vara en ”sista gången” på länge sak…. Ibland måste man få frossa lite. Idag var en sån dag helt enkelt.

Nu sover kidsen och jag ska följa deras exempel alldeles strax! Nu tackar den här tisdagen för sig… God Natt!

Åsa.jpg