Det är blött och slabbigt….

…och jag gillart! Inser naturligtvis att vi bor i Sverige och bakslagen – dvs snö, halka och is, kommer att hagla åtminstone en 8-10 veckor till. Men. Ändå blir jag glad av töandet, det finns liksom hopp. Det finns en värld utan 16 minusgrader, rutskrapande och plogbilar. Jag längtar och töandet är en del av det.

På jobbet är det fullt ös. Lite extra mycket ös idag och imorgon eftersom resten av veckan ska ägnas på utbildning i hufvudstaden följt av kickoff. Jag MÅSTE försöka ta mig ut på stan imorgon på lunchen och handla något att ha på mig – är rund som en boll, skyller på att jag skaffat något slags lager motsvarande vinterpäls, och kommer inte i ett enda plagg. Måste. handla. något.

Men idag ska jag enbart fokusera på hus, hem och barn. Om en timme packar vi in oss i bilen och drar för att hämta E1 som övar på att svinga en innebandyklubba ikväll…

Nu lämnar jag er för en dust med diskmaskinen innan den här lilla pojken ska stuvas ner i en pyjamas…. Alla dessa spännande händelser i vardagen!
P1050285

2 svar på ”Det är blött och slabbigt….”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.