Tredje gången gillt!?

Somnade första gången när jag nattade Milo och andra gången medan jag låg på soffan och manade på storbarnen att göra sig klara för kvällen. Inlindad som en kåldolme i mjukiskläder och en fleecemorgonrock som pricken över i:et. Blev lite frusen efter första sovpasset i Milos varma mysiga säng… Snark, det är ju så underbart att krypa ner bland täcken och kuddar i värmen. Jag fattar inte att ungarna ska vara så motsträviga, att gå och lägga sig är ju typ höjdpunkten på dagen. Nästan i alla fall.

Nu ligger ungarna nerbäddade lite varstans och jag få äntligen krypa ner i sängen på riktigt! Imorgon bär det av till Stockholm på utbildning, det ska bli riktigt kul! Slipper dessutom tunnelbanan i morgon då dag ett är flyttat till Proffices huvudkontor på Regeringsgatan. Granne med explosionen som tydligen ägt rum ikväll…. Kanske tunnelbanan hade varit ett bättre alternativ i alla fall?!

Men nu ner i sängen! Den här gången hoppas jag på ostörd sömn tills klockan ringer…. Tredje gången gillt! Det som talar emot är ett litet spökande vänsteröra på Milo som knorrade lite redan natten till idag. Tant doktorn har i alla fall tittat djupt i örat och konstaterat att det INTE värkt hål och att vi ska avvakta och se. Han är alvedondopad och jag hoppas han slipper värk.♥ Och att jag slipper bli väckt!IMG_0234

Avslutar dagen med en bild ur det soliga arkivet. Kan behövas så här i vintertid… MEN snart är faktiskt januari slut och då är det bara en ”riktigt” vintermånad kvar att uthärda! Hurraaaa!!