Det går inte snabbt men det går långsamt…

Långsamt neråt är ju bättre än både uppåt och att stå kvar på samma. Givetvis är det vikt jag tänker på. Fredagar är vägning och efter drygt två veckor har jag tappat 1,8 kg och 6 cm fördelat över kroppen. Inga supersnabba resultat men ändå minus och jag är nöjd. Jag är mätt och belåten all vaken tid och det känns bra!

Idag skulle jag ha tränat men jag flyttar fram dagens pass till imorgon när jag ändå är ledig. Det har varit några hektiska dagar på kontoret och jag unnar mig att bara ta det lugnt ikväll! Storbarnen är ute och far med kompisar, Andy är på hockeyträning (japp, de tränar på fredagskvällar också) så det är just nu bara Milo och jag som håller ställningarna i soffan. Jag festar till med ett glas Pepsi Max och en Protein Bar medan Milo äter chips och dricker Zingo. Fredagsmys de lux!

Organiserat kaos i bakgrunden och där skymtar även lite vikter och någon hantel. Känner redan att jag vill köpa på mig lite mer vikter – fick tips att att köpa kettlebells istället för hantlar. Större användningsområden?!

Men nu fredagshäng med en av mina favoriter! ♥

Ett svar på ”Det går inte snabbt men det går långsamt…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.