Kaosredan

"Barn är inte bara en tröst i ålderdomen. De påskyndar den också" Ulf Stenstrup

Slutför köp…

…stod det på skärmen och då gjorde jag det. Efter lång tids funderande så slog vi till…. Scannade lite olika alternativ och nu väntar vi på tillökning i familjen – en ny kontinentalsäng ska få flytta in. Väldigt välbehövligt om jag får säga det själv!

Välkommen till Stensoppen lilla vän! ♥

2 kommentarer

 1. Bra val, vi bytte till kontinentalsäng för 6 månader sen. Det bästa vi gjort på länge, har aldrig sovit så bra som nu

  Förresten tror jag att det är första gången jag kommenterar trots att jag läst din blogg länge.

  Ginger

  • kaosredan

   19 juni, 2017 at 22:32

   Längtar, dock lite leveranstid…. Hoppas vi ska sova lika gott vi!!

Kommentarer inaktiverade.

© 2018 Kaosredan

Tema av Anders NorenUpp ↑