Dag åtta…

Jag startade dagen med en promenad, gick i sakta mak och lyssnade på Skäringer och Mannerheims podd. När jag kom hem så sov fortfarande allihop så det blev en ensamfrukost i köket. Lugnt och stillsamt. Det blev ägg, kaffe och några skivor ost. Vi har dragit igång med LCHF igen, min vikt är katastrofal – orkar inte ens gå in på det, och något behöver göras. Alla former är OK och alla gör som de själva vill. Jag vill inte gå ner 25 kg men jag vill åtminstone kunna få igen mina egna byxor. Just nu är mjukiskläderna mina bästa vänner. Det blir vad det blir men det är i alla fall skönt att ha tagit någon typ av beslut. Andy kör också vilket givetvis underlättar med typ 300%.

När huset väl vaknat så gjorde vi oss i ordning och sen körde vi ut E2 till stallet. Hon bor gärna därute och tillbringar helst varje vaken minut bland hästarna. Jag är så imponerad av henne, hon rör sig helt självklart ute bland hästarna och är lugn och cool. Själv går jag som på nålar och blir livrädd bara en miniponny tittar på mig. Något man kan höra om man kollar instastories…. ”Kom då Elvira, släpp uuuut mig!” 

Sen hämtade vi lite färg hos Brysselkakan ”Heter hon Brysselkakan?” frågade Milo när vi åkte dit… Det gör hon ju inte men det är ju inte så lätt för honom att hänga med bland bloggnamnen! Nu är jag sjukt sugen på att måla vårt sovrum men Andy menar att E1s rum går före… Jaja, får väl spackla lite så vi kan komma igång då!

Efter lunchen så badade Milo och Andy i SPA-badet, vi (jag blev nedröstad) har sänkt värmen till 30 grader och det är för kallt för mig. Hahaha, jag nöjde mig med att titta på!

Livsnjutaren solar sig lite!

Nu har Andy gått ut för att göra någon slags nytta i carporten och jag borde väl gå loss med spacklet även om det lockar betydligt mycket mer att sätta sig i solen en stund. På fredag kommer virket till nya altandelen. Skönt för Andy att veta vad han har att göra till helgen! Hehehe….