Supersoft hemmadag med lillgrodan!

Tillbringat hela dagen hemma med lillgrodan och gjort…ingenting… Ganska skönt faktiskt! Imorgon har vi lite saker att fixa och tider att passa så då kan det vara skönt att ta en ”mellandag” och bara vara. Hade tänkt ge mig ut och springa till kvällen men Andreas ska till Stockholm och titta på hockey så det blir imorgon istället!

Milos mormor har varit här och fikat en stund på eftermiddagen också. Hon ska vara barnvakt när vi ska på bröllop i början av juni så hon är här med jämna mellanrum och kramas med Milo. Han är just nu inne i en period där han piper när han hamnar hos andra människor han inte här helt van vid…. Men med mormor går det toppen och han somnade till och med i hennes knä en stund! Härligt!

Nu blir det lite kvällsmat och sen ska väl lillgrodan ha lite gröt till kvällsmat och en slurk övningsvälling. Han tar ju fortfarande inte flaskan så vi tragglar lite med vatten och välling för att han ska få in den rätta knycken… 🙂 Han vaknar ju typ 100 gånger per natt och äter/snuttar så jag inbillar mig att han kanske sover bättre om han äter mer mat på dagarna… Önsketänkande kanske!

Nu mat. Sen gröt!