Att snoka, googla och vara onödigt nyfiken!

Jag försöker behärska min lust att googla sönder ”glossybox december 2012” – imorgon bör jag få svaret själv och den här gången SKA jag inte förstöra överraskningen genom att snoka runt på nätet i förväg….

Möjligtvis dimper det även ner en nyårsbox samtidigt. Kan bli rena rama julafton… 🙂 Nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova ikapp några timmar som jag sumpade i natt! Imorgon ska vi ju som sagt till Leos Lekland och jag anar att jag kommer behöva uppbåda all kraft jag kan….

Förresten, idag lyckades Milo med ett nytt litet partytrick! Medan jag försökte kamma till Elvira innan julavslutningen så smög Milo sig fram likt en ninja till toalettstolen. Väl på plats så bestämde han sig för att utforska botten på den. Rätt som det är så hör vi ett argsint vrål ur toastolen. Milo står på huvudet rakt ner och locket har slagit igen på ryggen på honom…. Hade kunnat blivit ett riktigt kul foto men jag plockade upp honom istället för att hämta kameran. Gör ungskrutten om det så fotar jag först, jag lovar. Hahaha. Han var lite blöt om händerna när jag fiskade upp honom. Så nu vet vi det. Böjer man sig tillräckligt långt fram så kan man tvätta händerna i toaletten. Bra att veta för smutsiga 1-åringar som minglar på toaletten.

God Natt!