Oväntat men ack så välkommet!

Halvdag på fredag. Vilken plötslig oväntad lycka. Hade helt missat det faktum att lördagen är röd dag vilket i sin tur innebär att vi arbetar halvdag på fredagen. Passar extra bra eftersom Andys familj är här och storbarnen kommer den dagen också. Mysigt!

Halvdag denna fredag och helledigt nästa. Lovely. Jag roar mig med att då och då kolla Gekås egna blogg där de lägger in nyheter och tips från sortimentet. Problemet är att jag då hittar nya saker hela tiden som jag absolut inte hade en aning om att jag måste ha. När det gäller kläder har jag inte alltför stora förhoppningar. När det gäller leksaker och heminredning däremot så är jag rädd för att jag kan skena hej vilt. Adventsljusstakar till övervåningen är det senaste tillskottet på shoppinglistan. Tur (för plånboken) att vi är flera som ska få plats i bilen hem. Uj uj uj.

Jag är lite extremt sugen på en ny kamera. En kompaktkamera, liten och smidig och som tar bra bilder. Jag vill ha wifi till kameran så jag enkelt kan föra över bilder. Det är just nu en bidragande orsak till att jag inte använder systemkameran mer. Förutom att den är stor och lite klantig att ha med så är det lite bökigt att ladda över bilderna från kameran till datorn. Då är det extremt smidig med kameran i Iphonen men kvaliteten på bilderna kan ju ibland bli därefter. Har fått lite förslag och måste ta mig en funderar på min egen budget. Vem vet, kanske blir det inga julklappar till familjen i år men en ny kamera till mamma istället! 🙂 Ullared kanske har något kul i sortimentet?

Fått tips om bla denna lilla skönhet!kamera