Lucka 7

Jag och vin!

Jag är skitdålig på att dricka vin! Då menar jag INTE att jag dricker för mycket och blir dålig av den anledningen, jag gillar helt enkelt inte vin speciellt mycket! När jag gick på gymnasiet så drack man ju det man kom över, dvs en hel del billigt vitt vin. Kan det vara den sura erfarenheten som (för alltid) har pajjat vin för mig?

Jag köpte till och med en bag-in-box med något hyfsat rödvin för någon sommar sen för att kunna öva på att dricka vin. Övningsdricka. Det slutar alltid likadant. Efter ett halvt glas så går jag till kylen och plockar fram coca colan istället! Jag måste kanske bara öva mer? Det är vuxet att dricka rödvin, alla tjatar jämt om fredagsmys och att laga mat med ett glas rött i handen… Det LÅTER så gott!

Jag dricker mycket hellre cider eller drinkar istället för rödvin!  Bacardi Razz, P2, mjölkdrinkar! Mmmmmmm…. Jag och Cissi hade faktiskt en ”Patsy och Edina-fest” för ett par år sen när vi fyllde år, då laminerade vi drinkrecept och tvingade alla att dricka vodka en hel kväll! 🙂 Hehe, det var kul!

MEN, jag vill gärna lära mig att dricka vin så tipsa gärna GODA röda viner som jag kan fortsätta öva på…. 🙂