Tävlingsdags!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Idag har jag det stora nöjet att presentera ytterligare en tävling som Kaosredan genomför i samarbete med Hembutik Zinnia! Denna gång är det en riktigt snygg väska från danska Show-Room som ligger i potten!

Canvas/Leather Bag is made from soft army canvas and whiskey colored leather. The bag is spacious and stylish for any bohemian outfit. Color: Army/Whiskey (www.show-room.dk)

För att vara med i utlottningen av denna underbara väska (värde 469 kr) så gör du så här:

1. Besök gärna Hembutik Zinnia och gilla Kaosredan på facebook, tipsa era vänner om tävlingen och dela gärna detta på er egen blogg om du har en. Har du inte Facebook (jag vet att ni finns även om ni är få 🙂 ) så sprid lite positiv energi till nära och kära så är ni kvalificerade att delta i tävlingen i också! 😉

2. Skriv en kort kommentar här i bloggen – typ ”jag gillar och vill vara med och tävla” och voila, du är med i tävlingen. Om du av någon anledning har svårt att kommentera här så skicka ett mail till kaosredan@hotmail.com

Tävlingen pågår fram till och med torsdagen den 22 november och sen lottas väskan ut bland er som deltagit. Vinnaren presenteras i bloggen och på facebook fredagen den 23 november.

Den lyckliga vinnaren kan hämta sin väska hos mig eller så skickas den hem till dig om du bor för långt bort för ett besök i Strängnäs!

Så passa nu på och ta chansen att vinna denna supersnygga, tuffa väska! Antingen behåller du den själv eller så kanske det kan bli en perfekt julklapp till någon du tycker om? Passa på!

Lycka till!!

Har du frågor eller stöter på problem när du ska regga din kommentar så maila: kaosredan@hotmail.com så löser vi det!

20 svar på ”Tävlingsdags!”

  1. Det är svårt att lära en gammal hund att sitta…men om jag hade en väska är sannolikheten att jag skulle bära den större än utan en….

  2. Som person måste jag ha lite koll för att klara livet 😉 jag har alltid med mig min väska med diverse saker som jag Måste ha med mig… Problemet är att jag har en träningsväska till vilken outfit jag ön har, till träningskläder, till kavaj och nästan till klänning med ;). Det vore betydligt bättre att ha en snygg väska som denna att proppa med bra att ha saker.

  3. Vill självklart va med och tävla 🙂 har ja en sån snygg väska kanske Milo inte är rädd för mig 😉

  4. Jag gillar (&följer din roliga blogg) och vill självklart vara med och tävla om denna coola väska :))

  5. Gillar att tävla, Gillar att vinna, Gillar din blogg, Gillar att shoppa på Zinnia :)) Och självklart skulle jag bli så glad om jag vann denna fina väska, fatta va mycket jag skulle kunna bära hem från Zinnia 🙂

  6. ag skiter o att rimma denna gång, gick ju inge bra sist:) men väskan e snygg o jag gillar att tävla

  7. Wiiii, jag vill vara med å tävla… En väska är precis vad jag behöver så jag slipper ha sönder mina fickor på jackan med alla nycklar & skrot.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.