Bra avslutning på helgen!

Dagen började med sovmorgon, följt av en liten löptur i solskenet och sen iväg till Nils Grill & Bar för brunch. Premiär för min del och en riktigt trevlig stund. 1,5 timme omgiven av en massa god mat och två sköna vänner. En liten paus från tjat, gnat och disk. 🙂 Det bjöds på sill, lax, skinka, sallad, bröd, ost, prinskorv, köttbullar, revbensspjäll, bacon, äggröra och pannkakor. Mmmmm, pannkakor med sylt och grädde samt ett par bitar tårta fick avrunda brunchen och mättnaden håller i sig så här ett par timmar senare. Välinvesterade hundralappar! Rekommenderas!

Väl hemma så åkte gummistövlarna på och krattan fram. Fixade lite på tomten en liten stund och följde sen upp hårt kroppsarbete med lite kaffe tillsammans med mamma som kom på besök. Nu ska jag strax åka och hämta E1 som är hos en kompis, den här helgen har verkligen gett mig en försmak av hur det kommer att bli när man bor på landet och har tonåringar – ett evigt skjutsande helt enkelt!

Så här glad var jag när solen sken och jag åkte mot himmelriket – dvs buffébordet på Nils. Vägen till hjärtat går via magen!

20140323-165147.jpg