Svettdöden, åskoväder och sovmornar!

Helt slut. Måndag är ju springdag. Idag var det ju cirkus 29-30 grader varmt när jag åkte in till träningen och jag hade på känn att det kunde bli lite svettigt idag… Väl på plats fick vi det lugnande beskedet att vi skulle ”lufsa runt lite i skogen, i skuggan”. Det lät ju rätt OK. Sen skulle det visst värmas upp lite och sen springas upp till spåret och sen springas ytterligare 5,2 km. När vi väl var färdiga (färdiga på alla sätt och vis) hade vi tydligen sprungit ca 6,7 km. Sexkommasju kilometer! I den här värmen! Shit vad duktig jag är! Hahahaha! Jag kompenserade det med lite chips (för att kompensera saltförlusten pga allt svettande) och några godisbitar för att återställa energinivåerna i kroppen. 🙂

Imorgon blir det en tur till Trollebo för att hälsa på mormor. Om nu vädret håller i sig så blir det lite bad och lite fika också. Andy yrar om åskoväder från Skåne? Kan det verkligen stämma?

Idag har vi ställt upp vår nya lilla pool, den är nu påfyllde med vatten och klorerad med typ 100 tabletter. Det lilla reningsverket står där ute och brummar. Ingen av oss har läst någon bruksanvisning. Vi kan väl bada lagom till årsskiftet… Spännande värre! Jag dammade av gräsklipparen på eftermiddagen så nu är vår gräsmatta lite mer lik just en gräsmatta och lite mindre lik en djungel. Ambitionen är att plocka fram grästrimmern också och snygga till lite runt huset. Ambitionen alltså. Vi får väl se hur det blir med den saken. Den här veckan ska jag sova ut, försöka inte längta ihjäl mig, göra nytta och njuta. Med Milo ur huset finns det en lite möjlighet att få sova längre än till 06.30. Det ser jag fram emot!

Milo är nu framme i Örnsköldsvik. Han hade tydligen härjat lite på tåget upp. Vilken skräll. Lill-terror. Jag saknar honom redan.

Nu ska jag förklara för storbarnen att deras gamla mamma ska gå och lägga sig! De har fortfarande inte förstått nöjet med att sova utan vill helst vara vakna hela natten…

20140707-230958-83398424.jpg