Semester och fyndköp!

Dagen gick i fullt fart men klockan tio över fem kom jag äntligen iväg hem och nu är det SEMESTER! Vi skulle fira med lite hämtmat och diskussionen gick enligt följande;

Jag: Vad ska vi äta då?

Andy: Du får välja för du är den som går på semester!

Jag: Åh, då vill jag ha sushi!!

Andy: Åh, nej det äter inte jag. Men jag är inte så hungrig så jag kan skippa middagen.

Förvisso fick jag välja själv men det är ju inte så kul att fira semester och äta på egen hand så det fick bli kyckling och potatissallad från ICA istället. Alla glada alla nöjda.

Lite extra nöjd är jag även med dagens REA-fynd från Lindex… En luftig och skön liten jumpsuit! Fin färg, inget som sitter åt. Perfekt helt enkelt! Löp och köp!

  
Ännu finare om kroppen justerar färg från blågråvit till lite brun…. Tveksamt om den hinner göra det på två dagar för framåt måndag ska det visst bli regn och 14 grader igen. Svensk sommar i ett nötskal! Från tropiska nätter till iskallt på 24 timmar! En del av charmen antar jag, det är därför vi lever upp dessa varma soliga dagar!

Somnade med Milo och slaggade två timmar innan jag motvilligt pallrade mig upp, borstade tänderna och nu ner i egen säng. Vi får se vad morgondagen bjuder på förutom den obligatoriska värdelösa skittråkiga trippen till Willys. Vi frågade Milo vad han ville göra och fick till svar ”ingenting” – han vill bara vara hemma. Hahahaha!

Men nu sova. Imorgon ingen väckarklocka. Det räcker bra så…