Som en liten ängel!

101___12Den här dagen har verkligen gått i julens tecken. Full rulle sen kl 06 i morse när jag vaknade av att Milo kom knatandes och ropade ”maaamma, maaamma”. Jag hade somnat med Elliot och sov hela natten med kläderna på i hans säng. Så kan det gå när man är en trött heltidsarbetande småbarnsmamma…. Skulle bara lägga mig en stund med honom och prata lite när han skulle gå och sova. Jo tjena, vi slocknade bägge två pang bom. Som sagt, upp 06. Lite frukost, lite cyklande, dusch och sen in till julmarknaden vid 10. Fikade både på stan och hos mamma. Stödhandlade lite fikabröd av storbarnets klass.

Vi hann också med en liten tur med häst och vagn runt stan. Med oss i vagnen satt en pappa och hans dotter. Han bröt lite och jag gissar att han var amerikan eller engelsman. När vi sitter där på vagnen och skumpar oss genom stan så börjar han och hans dotter sjunga julsånger. De var SÅ otroligt duktiga, flickan lät som en liten ängel. Det var magiskt! Folk tittade och log och jag ville bara grina för att det var så sagolikt fint. Så otroligt osvenskt och härligt! Mannen bakom tömmarna tror jag till och med erbjöd dem att åka en vända till bara för att de var så härliga. Det var dagens höjdpunkt!!

När vi kom hem så tog vi in och klädde granen som jag köpte igår. När granen är uppe då är det jul på riktigt. Mysigt. I år satte jag i ljusslingan och sen lät jag barnen klä granen! Win-Win, mindre jobb för mig och glada barn!

Nu har jag cyklat en stund till och tagit en dusch. Imorgon är sista dagen på motionsracet – tack gode gud för det…. Från 100 till 0 liksom. Hahahaha, nu blir det nog lugnt ett par dagar och sen – precis som resten av befolkningen – blir det NYA tag efter nyår! Då j**lar ska de 7 kilona som jag dragit på mig under 2013 väck igen!

Men nu, ett avsnitt av SoA i sängen innan läggdags!